Sjekkliste for hvordan skrive brev/epost på engelsk

Da jeg jobbet med ISFiT skrev jeg ganske ofte eposter på engelsk og da var English Mattersguide til hvordan en skal skrive eposter uunnværlig. Siden er laget av Stewart Clark på NTNU.

Nå og da slår jeg fortsatt opp for å se hvordan jeg skal titulere folk, og hvordan den tilsvarende avslutningen er. Jeg fant derfor ut at jeg skulle skrive ut denne og henge den ved pulten min, men det viste seg at den ikke var helt optimal med tanke på utskrift. Jeg har derfor laget en kompakt versjon på to sider som passer perfekt som en «cheat sheet».

Side én er en sjekkliste over ti punkter med generelle tips og side to er tabeller over hvordan en tiltaler alt fra forretningsforbindelser til venner. Teksten er noe kuttet enkelte steder i forhold til nettsiden for å få den til å passe på to sider.

application-pdf32 emails_and_letters.pdf